Historiikki

1994

Toiminta jatkui vuonna 1994 melko tavanomaisena, nyt ensimmäistä kertaa kyläyhdistyksen nimellä.
Hoitosopimusten vuoksi hankimme oman ruohonleikkurin ja teimme sopimuksen Irjalan koulun lumenaurauksesta Antti Mäkitalon kanssa ja tuota sopimusta on jatkettu vuosittain.
Tansseja järjestimme ensimmäistä kertaa yhteistyössä muitten kanssa, ensin Rautilan VPK:n ja toiset tanssit Vehmaan muitten kyläyhdistysten kanssa.
Vehmassalmen suosio tanssipaikkana oli kuitenkin päässyt hiipumaan niin paljon etteivät nämäkään tanssit olleet kovin suositut.
Kyläyhdistys oli yhtenä mukana hankkimassa hirsistä ilmoitustaulua Vilumarketin pihalle.

1995

Kevääl1ä 1995 alkoi kolmivuotinen perinne kun kävimme uintiretkellä Forssan Vesihelmessä, joka kerta väkeä oli linja-auton täysi.
Uimisen merkeissä jatkui myös toiminta kesällä kun järjestimme uimakoulun, koska kunnan toimesta sitä ei järjestetty.
Kyläyhdistys palkkasi työllistämisvaroin yhden henkilön huolehtimaan kiinteistöjen hoidosta. Hänen huolehti kesän aikana nurmikoitten leikkuusta ja teki Irjalan koululle jalkopallomaalit.
Saunan edustalle laitettiin betonilaatat ja myös saunan verannan lattia uusittiin sekä laiturin kansi rakennettiin hänen toimestaan.
Jo monia vuosia palvellut klapikone vaihdettiin uuteen, välirahaa tarvittiin 10000 mk. Uuden klapikoneen huollosta ja vuokraamisesta huolehti silloin kuten vielä tänäkin päivänä Ismo Salo.
Vakka-Suomen päivät järjestettiin vuonna 1995 Rautilan Maatalous-oppilaitoksella.
Olimme mukana huolehtimassa oluen myynnistä. Olutpullot varustettiin Jarkko Rothin suunnittelemalla Balmoral Red-etiketillä.
Kaksipäiväinen tapahtuma oli onnistunut ja väkeä kävi paikalla satamäärin, myös oluemme kävi hyvin kaupaksi.

Siirry sivulle: