Kyläyhdistyksen uudistuneet verkkosivut

Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksellä on ollut verkkosivut jo yli 20 vuoden ajan. Verkkosivut teki alunperin kyläyhdistyksen silloinen puheenjohtaja Simo Virtanen. Tekniikka on kehittynyt runsaasti viime vuosina ja oli aika päivittää verkkosivut samalla myös Rautila-brändin mukaiseen visuaaliseen ilmeeseen. Värimaailma, fontit, logo ym. ovat kaikki Rautilan brändäysprojektissa suunniteltua. Brändiprojekti toteutettiin pari vuotta sitten Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n, Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen ja Pyhämaan matkailuyhdistyksen yhteisen hankkeena.
Uudistettujen verkkosivujen teknisen toteutuksen ja graafisen suunnittelun teki Tmi Juhana Lindström. Sisällön suunnittelijana toimi kyläyhdistyksen tiedottaja Soila Jaakkola.

Kategoria(t): ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.