6.8.2019

Ajankohtaista


RAUTILAN SYYSMARKKINAT

su 8.9. klo 11-15 Vehmassalmen tanssilavalla

OHJELMA

Markkinamyyjiä, paikallisia yhdistyksiä, puuhaa lapsille, kyläyhdistyksen keittolounas-kahvila & arpajaiset & Pähein veska -äänestys & Vanhan Rautilan kuvashow

 • klo 11 Markkinat alkavat
 • klo 12 Käsveskat catwalkilla
 • klo 12.30 Duo Alli & Volter
 • klo 13 Vaateliike Seepran muotinäytös
 • klo 13.30 Duo Alli & Volter
 • klo 14 Käsveskat catwalkilla
 • klo 14.45 Käsilaukkuäänestyksen voittajan arvonta
 • klo 15 Markkinat päättyvät

Duo Alli & Volter

Myyntipaikat (sisällä tai ulkona) 10 e, sähkömahdollisuus tarvittaessa
Pöytä (110x60cm) 5e/kpl
.

Vehmassalmen tanssilavan osoite: Vehmassalmentie, 23260 RAUTILA

Lisätiedot ja paikkavaraukset: soila.jaakkola(at)rautila.fi p. 0407489449Yhdistyksessä tapahtuu

 • Rautilan sauna auki elokuussa ma-pe 18-21. Muulloin saunaa vuokrataan. Sauna on ilmainen. Voi halutessasi tukea kyläyhdistystä maksamalla vapaaehtoisen saunamaksun saunalippaaseen. Kesän 2019 lämmityslista.
 • UUTUUS: Ekologinen, harmaa tai oranssi kangaskassi 6 €! Myynnissä saunalla, Vehmaan kesäkahvilassa kirkkoa vastapäätä tai tilaa soittamalla p. 040 517 6511 /Jussi.
 • Kyläyhdistyksen kanoottia saa lainata Rautilan rannasta. Löydät melat pukukopin seinustalta ja pelastusliivit oikeanpuoleisesta pukukopista. Palautathan välineet samoihin paikkoihin lainauksesi jälkeen!

KYLÄBRÄNDÄYS

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n, Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen ja Pyhämaan matkailuyhdistyksen yhteisen hankkeen "Place branding for rural development" (vapaasti kääntäen Maaseudun kyläbrändäys) tavoitteena on lisätä kylien vetovoimaisuutta. Hankkeessa parannetaan kylien brändäystä ja markkinointia sitouttamalla maalle muuttaneita ihmisiä ja vetämällä puoleensa uusia asukkaita. Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen tavoitteena hankkeessa on tehdä Rautilan kylälle oma brändi ja asukashankinnan toimenpidesuunnitelma. Hankkeen edistymistä voi seurata hankkeen blogista https://kylabrandays.home.blog/

PROJEKTISSA TAPAHTUU SEURAAVAKSI:

Rautilalaisten, Pyhämaalaisten ja Latvialaisten opintomatka Ruotsin Taalainmaalle elokuussa

Rautilalaisten koululaisten kysely elokuussa

PROJEKTISSA TAPAHTUNUTTA:

Brändityöpajassa ti 18.6. Suttiossa pohdimme ihmislähtöistä Rautilaa, tiedonvälitystä ja loimme toimintakartan.

Tutustumismatkalla Latviassa 11.-14.6. vierailimme monessa yrityksessä, tutustuimme paikallisiin Leader-projekteihin ja osallistuimme työpajoihin. Kuvia Menneet tapahtumat -sivulla.

Brändityöpajassa su 26.5. pohdimme, millainen Rautila on ja loimme Rautilaa kuvaavia tarinoita. Paikalla oli 8 luovaa kyläläistä kahden ohjaajan opastuksessa.

Latvialaiset ja ruotsalaiset kylässä Rautilassa 8.5.2019: Illanviettoa suomalaiseen tyyliin: saunottiin Rautilan rantasaunassa, uitiin ja syötiin iltapalaa 27 vieraan voimin.

Rautilan kyläkysely: Kaikille avoimeen kyselyyn vastasi 8.4. mennessä yhteensä 90 henkilöä ja Rautilassa asuvien kyselyyn 28. Upeaa, että näin moni on kiinnostunut kylämme kehittämisestä - kiitokset kaikille vastaajille!


Tarjottimia ja kangaskasseja myynnissä

Tarjottimia on kolmea kokoa: pieni 15 € (27x13cm), keskikoko 18 € (27x20cm) ja iso 24 € (42x32cm). Isoa tarjotinta on kahdella eri kuvalla. Uusi kuva oikealla.

UUTUUS: Ekologinen, harmaa tai oranssi kangaskassi 6 €!

Myynnissä:
Vehmaan kesäkahvilassa kirkkoa vastapäätä, Rautilan saunalla iltaisin tai soita ja tilaa: 040 517 6511 /Jussi. Tarjottimia myynnissä myös Vehmaan kirjastossa.

 


Liity kyläyhdistyksen jäseneksi

Liity kyläyhdistyksen jäseneksi palauttamalla jäsenhakulomake saunalle tai täytä lomake verkkosivuillamme. Siirry jäsenhakemussivulle. Muista maksaa jäsenmaksu kyläyhdistyksen tilille. Henkilöjäsenet 10 e/vuosi, yritys- ja yhteisöjäsenet 50 e /vuosi.


 


 
 

  

k