27.5.2019

Ajankohtaista

Yhdistyksessä tapahtuu

 • Tilaa kyläyhdistyksen T-PAITA tai COLLEGETAKKI! Tilauslista on saunalla 14.6. saakka. Tilaa viimeistään 15.6. Hyvää Vehmaalla -tapahtumassa!
  • T-paitojen värit ovat oranssi, vaalean sininen (ei v-aukko) ja meleerattu harmaa. Paidat ovat o- tai v-aukolla. Kyläyhdistyksen nimi ja logo painetaan valkoisella rintaan. T-paidan hinta on 15e.
  • Vetoketjullisen collegetakin värit ovat harmaa ja musta. Kyläyhdistyksen nimi ja logo painetaan valkoisella rintaan. Collegetakin hinta on 35e.
  • Naisten koot XS-XXL, miesten/unisex koot S-XXL. Saunalla kokomalleja kokeiltavana! HUOM! Vain oranssin t-paidan ja harmaan collegetakin väri on oikea.
 • KESÄSAUNAKAUSI ALKAA ma 3.6. Sauna auki kesä-heinäkuusssa ma-pe klo 18-22 ja elokuussa ma-pe 18-21. Muulloin saunaa vuokrataan. Sauna on ilmainen. Voi halutessasi tukea kyläyhdistystä maksamalla vapaaehtoisen saunamaksun saunalippaaseen. Kesän 2019 lämmityslista.
 • Kyläyhdistyksen kanoottia saa lainata Rautilan rannasta. Löydät melat pukukopin seinustalta ja pelastusliivit oikeanpuoleisesta pukukopista. Palautathan välineet samoihin paikkoihin lainauksesi jälkeen!
 • Kyläyhdistyksen teltta Hyvää Vehmaalla -tapahtumassa la 15.6: arpajaiset, ongintaa, myynnissä linnunpönttöjä ja tarjottimia. T-paitojen ja collegetakkien viimeinen tilauspäivä!
 • Kyläbrändäys-projektin brändityöpaja 2 ti 18.6. klo 17-19 Suttiossa. Avoin kaikille!
 • Puutalkoot ma 1.7. klo 9 alkaen. Lisätiedot Jussilta.
 • la 6.7. klo 17 Vanha-Vinkkilän KESÄTEATTERI Himoisten vanhalla kyläkoululla: Kuntohuumaa kuumaa. Liput 16e (sis. väliaikakahvit). Omat kyydit. Ilmoittautumiset Soilalle
 • Vehmaan kunnan uimakoulu Rautilan rannassa 22.-26.7.
 • YLEn SAUNAPÄIVÄ la 27.7. klo 12-20. Rautilan rantasauna lämpimänä koko päivän! Tarjolla mehua, myynnissä grillimakkaraa.
 • su 28.7. klo 17 Laajoen KESÄTEATTERI: Maiju Lassilan näytelmä Liika viisas. Liput 18e (sis. väliaikakahvit). Kyläyhdistys tarjoaa bussimatkat. Lähtö Rautilasta klo 15.30. Ilmoittautumiset Soilalle

su 8.9. klo 11-15 Ohjelmalliset RAUTILAN SYYSMARKKINAT Vehmassalmen tanssilavalla.

Myyntipaikat (sisällä tai ulkona) 10 e
Pöytä (110x60cm) 5e

Lisätiedot ja paikkavaraukset soila.jaakkola(at)rautila.fi p. 0407489449


KYLÄBRÄNDÄYS

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n, Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen ja Pyhämaan matkailuyhdistyksen yhteisen hankkeen "Place branding for rural development" (vapaasti kääntäen Maaseudun kyläbrändäys) tavoitteena on lisätä kylien vetovoimaisuutta. Hankkeessa parannetaan kylien brändäystä ja markkinointia sitouttamalla maalle muuttaneita ihmisiä ja vetämällä puoleensa uusia asukkaita. Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen tavoitteena hankkeessa on tehdä Rautilan kylälle oma brändi ja asukashankinnan toimenpidesuunnitelma. Hankkeen edistymistä voi seurata hankkeen blogista https://kylabrandays.home.blog/

PROJEKTISSA TAPAHTUU SEURAAVAKSI:

Tutustumismatka Latvian Smilteneen

Kyläbrändäys-projektin brändityöpaja 2 ti 18.6. klo 17-19 Suttiossa. Avoin kaikille!

PROJEKTISSA TAPAHTUNUTTA:

Brändityöpajassa su 26.5. pohdimme, millainen Rautila on ja loimme Rautilaa kuvaavia tarinoita. Paikalla oli 8 luovaa kyläläistä kahden ohjaajan opastuksessa.

Latvialaiset ja ruotsalaiset kylässä Rautilassa 8.5.2019: Illanviettoa suomalaiseen tyyliin: saunottiin Rautilan rantasaunassa, uitiin ja syötiin iltapalaa 27 vieraan voimin.

Rautilan kyläkysely: Kaikille avoimeen kyselyyn vastasi 8.4. mennessä yhteensä 90 henkilöä ja Rautilassa asuvien kyselyyn 28. Upeaa, että näin moni on kiinnostunut kylämme kehittämisestä - kiitokset kaikille vastaajille!


Tarjottimia myynnissä

Tarjottimia on kolmea kokoa: pieni 15 € (27x13cm), keskikoko 18 € (27x20cm) ja iso 24 € (42x32cm). Isoa tarjotinta on kahdella eri kuvalla. Uusi kuva oikealla.

Myynnissä:
Vehmaan kirjastossa, Vehmaan kesäkahvilassa kirkkoa vastapäätä, Rautilan saunalla iltaisin tai soita ja tilaa: 040 517 6511 /Jussi


Liity kyläyhdistyksen jäseneksi

Liity kyläyhdistyksen jäseneksi palauttamalla jäsenhakulomake saunalle tai täytä lomake verkkosivuillamme. Siirry jäsenhakemussivulle. Muista maksaa jäsenmaksu kyläyhdistyksen tilille. Henkilöjäsenet 10 e/vuosi, yritys- ja yhteisöjäsenet 50 e /vuosi.


 


 
  

k