16.9.2019

Ajankohtaista

  • Osta mainostilaa vuoden 2020 RIKY-seinäkalenteriin! Seinäkalenterin kuvat paikallisia kuvia, mainostilat (kolmea eri kokoa: 80x40mm, 80x80mm, 80x120mm) varattavissa kunkin kuukauden kalenteriin. Ota yhteyttä 15.10.2019 mennessä p. 0407489449 tai soila.jaakkola(at)rautila.fi

Yhdistyksessä tapahtuu

  • Uusintatilaus: Tilaa kyläyhdistyksen logolla varustettu t-paita tai collegetakki. Ota yhteys Soilaan p. 0407489449 pe 27.9. mennessä.
  • Rautilan sauna auki talvikaudella pe 6.9. alkaen vain perjantaisin 19-21 kylmäuinnin merkeissä. Sauna on maksullinen 3€ /kerta tai 40€ /kausi. Lapset alle 15v aikuisen seurassa ilmaiseksi. Maksulomakkeita saunalta. Muulloin saunaa vuokrataan.
  • UUTUUS: Ekologinen, harmaa tai oranssi kangaskassi 6 €! Myynnissä saunalla, Vehmaan kesäkahvilassa kirkkoa vastapäätä tai tilaa soittamalla p. 040 517 6511 /Jussi.
  • Kyläyhdistyksen kanoottia saa lainata Rautilan rannasta. Löydät melat pukukopin seinustalta ja pelastusliivit oikeanpuoleisesta pukukopista. Palautathan välineet samoihin paikkoihin lainauksesi jälkeen!

KYLÄBRÄNDÄYS

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n, Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen ja Pyhämaan matkailuyhdistyksen yhteisen hankkeen "Place branding for rural development" (vapaasti kääntäen Maaseudun kyläbrändäys) tavoitteena on lisätä kylien vetovoimaisuutta. Hankkeessa parannetaan kylien brändäystä ja markkinointia sitouttamalla maalle muuttaneita ihmisiä ja vetämällä puoleensa uusia asukkaita. Rautilan-Irjalan kyläyhdistyksen tavoitteena hankkeessa on tehdä Rautilan kylälle oma brändi ja asukashankinnan toimenpidesuunnitelma. Hankkeen edistymistä voi seurata hankkeen blogista https://kylabrandays.home.blog/

PROJEKTISSA TAPAHTUU SEURAAVAKSI:

Rautilalaisten koululaisten kysely

Projektin päätös maaliskuussa 2020

PROJEKTISSA TAPAHTUNUTTA:

Rautilalaisten, pyhämaalaisten ja latvialaisten opintomatka Ruotsin Taalainmaalle 26.-29.8. Seminaarimatkan aikana kuulimme ruotsalaisten kokemuksia Taalainmaan brändäyksessä ja vierailimme kahdessa yrityksessä.

Suomalaisia osaanottajia Rättvigin laiturilla / Kaikki ruotsalaiset, latvialaiset ja suomalaiset osallistujat yhteiskuvassa Morassa Vasaloppet-urheilutapahtumien maalin alla

Brändityöpajassa ti 18.6. Suttiossa pohdimme ihmislähtöistä Rautilaa, tiedonvälitystä ja loimme toimintakartan.

Rautilalaisten, pyhämaalaisten ja ruotsalaisten tutustumismatkalla Latviassa 11.-14.6. vierailimme monessa yrityksessä, tutustuimme paikallisiin Leader-projekteihin ja osallistuimme työpajoihin. Kuvia Menneet tapahtumat -sivulla.

Brändityöpajassa su 26.5. pohdimme, millainen Rautila on ja loimme Rautilaa kuvaavia tarinoita. Paikalla oli 8 luovaa kyläläistä kahden ohjaajan opastuksessa.

Latvialaiset ja ruotsalaiset kylässä Rautilassa 8.5.2019: Illanviettoa suomalaiseen tyyliin: saunottiin Rautilan rantasaunassa, uitiin ja syötiin iltapalaa 27 vieraan voimin.

Rautilan kyläkysely: Kaikille avoimeen kyselyyn vastasi 8.4. mennessä yhteensä 90 henkilöä ja Rautilassa asuvien kyselyyn 28. Upeaa, että näin moni on kiinnostunut kylämme kehittämisestä - kiitokset kaikille vastaajille!


Tarjottimia ja kangaskasseja myynnissä

Tarjottimia on kolmea kokoa: pieni 15 € (27x13cm), keskikoko 18 € (27x20cm) ja iso 24 € (42x32cm). Isoa tarjotinta on kahdella eri kuvalla. Uusi kuva oikealla.

UUTUUS: Ekologinen, harmaa tai oranssi kangaskassi 6 €!

Myynnissä:
Vehmaan kesäkahvilassa kirkkoa vastapäätä, Rautilan saunalla iltaisin tai soita ja tilaa: 040 517 6511 /Jussi. Tarjottimia myynnissä myös Vehmaan kirjastossa.

 


Liity kyläyhdistyksen jäseneksi

Liity kyläyhdistyksen jäseneksi palauttamalla jäsenhakulomake saunalle tai täytä lomake verkkosivuillamme. Siirry jäsenhakemussivulle. Muista maksaa jäsenmaksu kyläyhdistyksen tilille. Henkilöjäsenet 10 e/vuosi, yritys- ja yhteisöjäsenet 50 e /vuosi.


 


 
 

  

k